KFPS Royal Friesian

Nieuws

Hengstenkeuring ook voor zaterdag 13 januari uitverkocht

06/01/2018

Nog nooit heeft het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) één week voor aanvang moeten aankondigen dat de kaarten voor de Hengstenkeuring op zaterdag zijn uitverkocht. De laatste jaren is het totale evenement FADERPAARD, met daarin versleuteld de  mooie muziek- & showavond FRIESIAN PROMS en de traditionele Hengstenkeuring, enorm in populariteit toegenomen.  Het concept zoals het KFPS het evenement  neerzet is in trek en daarmee groeit ook de populariteit van ‘ons mooie Friese Paard’. Uit de gehele wereld komen meer dan 25.000 bezoekers naar dit unieke evenement en het programma is interessant voor een brede doelgroep.  Overdag is de arena voor het Friese paard, met keuringen van jonge hengsten, een educatief programma en de traditionele Hengstenkeuring. In de avonduren wordt de arena omgetoverd tot een ware concertzaal volop muziek met topartiesten waarbij natuurlijk het Friese paard ook als topartiest wordt neergezet. 

Voor de FRIESIAN PROMS, waarvan begin december al bekend werd dat deze op de populaire vrijdagavond uitverkocht is, zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de donderdagavond. 

Dat het totale evenement steeds populairder wordt blijkt wel uit het feit dat de VIP tribune  binnen twee weken al was uitverkocht en het extra grote  strodorp, met gezellig hippische stands, voor dit jaar al helemaal is volgeboekt.  

Wilt u toch nog de sfeer komen proeven? Dat kan nog steeds, u kunt er nog bij zijn op de keuringsdagen donderdag 11 januari & vrijdag 12 januari, voor de 2e bezichtiging jonge Hengsten & het educatieve programma plus 3e bezichtiging.  Maar ook voor een gezellig avondje uit kunt u nog genieten van Topartiesten & paardenoptredens  tijdens de FRIESIAN PROMS op donderdagavond 11 januari.
Kijk voor meer informatie en ticketing op www.faderpaard.nl 

Toch geen kaartje? Niet getreurd.  De FRIESIAN PROMS en Hengstenkeuring wordt vrijdagavond en zaterdag live uitgezonden via TV Omrop Fryslân & internet www.omropfryslan.nl/faderpaard
Op zaterdag kunt u een keuze maken om de keuring te volgen via Nederlands / Duits / Engels of Fries commentaar.