KFPS Royal Friesian

Nieuws

Exclusief KFPS-arrangement rond De Stormruiter

27/03/2018

Speciaal voor (buitenlandse) gasten heeft het KFPS samen met evenementenbureau Sailing Dutchman een  totaalbeleving van het Friese paard samengesteld van 13 t/m 17 september as. Ervaar de Friese cultuur en het Friese paard op een unieke manier met het exclusieve KFPS-arrangement rond De Stormruiter. Zo bezoekt u de Centrale Keuring, diverse bekende en gerenommeerde Friese stallen en uiteraard de indrukwekkende voorstelling De Stormruiter.

Donderdag 13 september
 U wordt gastvrij ontvangen in het prachtig gelegen Hotel Tjaarda Oranjewoud 4****. U kunt bijkomen van de reis en genieten van de omgeving, de sauna of het zwembad.

Vrijdag 14 september
 U bezoekt de Centrale Merriekeuring in Drachten als VIP met volop gelegenheid de eigenaren en fokkers te spreken. Diner in het hotel.

Zaterdag 15 september
 U bezoekt de Grande Finale van de Centrale Keuring in Drachten. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel en barbecue.

Zondag 16 september
 U beleeft een heerlijke ochtend op een klassiek Fries Jacht. Zeilervaring is niet nodig: er is een ervaren bemanning aanwezig. De lunch vindt plaats op een fraaie locatie in de natuur.
‘s Middags geniet u van het spektakelstuk De Stormruiter met in de hoofdrol 120 Friese paarden. (eerste rang). Hierna bezoekt u de stallen van Jelmer Chardon, waar u dineert in de hengstenstal.

Maandag 17 september
 U bezoekt de befaamde export- en fokstallen van Henswoude. Hierna geniet u van een typisch Friese lunch en brengt u een bezoek aan Stal de Mersken van Age en Marieke Okkema. De rondleiding wordt afgesloten met een borrel met o.a. vers gerookte vis. Diner in het hotel.

Dinsdag 18 september
 Na het ontbijt: uitchecken en terugreis.

Contact
 Wilt u meer weten over dit exclusieve en bijzondere KFPS-arrangement? Neem dan snel contact met op met Sailing Dutchman via +31(0)5666-22222 of mail naar info@sailingdutchman

 

123movies