KFPS Royal Friesian

Wordt lid van het KFPS / Royal Friesian Friend / Donateur

Welk type lidmaatschap wilt u aanvragen?
Persoonlijke gegevens
Naam Voornaam
  Tussenvoegsel
  Achternaam
Postcode
Huisnr
Plaats
Adres
Geboortedatum
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Email
Telefoon
Mobiel
Land
Machtiginggegevens
Naam
Plaats
Rekeningnummer (IBAN)

Hierbij geef ik mij op als lid of donateur van de Koninklijke Vereniging "Het Friesch Paarden-Stamboek". Alleen als lid kunt u stamboekcertificaten op uw naam laten overschrijven, kunt u deelnemen aan keuringen etc. en heeft u als lid stemrecht op de regiovergadering. Als lid krijgt u een inlogcode voor toegang in MIJN KFPS, de bibliotheek met diverse informatie over het Friese Paard en uitgebreide hengsteninformatie. In MIJN KFPS heeft u toegang tot de paardendatabase van het KFPS. Ook heeft u inzicht in de gegevens van uw geregistreerde paarden, zoals keuringsuitslagen maar ook de geregistreerde dekkingen en heeft u inzicht in de naar u verzonden facturen en kunt u deze ook eenvoudig online betalen. Daarnaast heeft u in MIJN KFPS de mogelijkheid om uw veulens digitaal te registreren en uw paarden aan te melden voor keuringen. Als lid kunt u profiteren van verschillende kortingsacties, zoals korting op toegangskaarten voor de hengstenkeuring en korting op de KFPS merchandise artikelen. Voor het lidmaatschap betaalt u een eenmalig entreegeld, een jaarlijkse contributie en jaarlijks abonnementsgeld t.b.v. het verenigingsorgaan 'Phryso' dat maandelijks verschijnt. De tarieven kunt u terugvinden in de tarievenlijst.

Voor het donateurschap heeft u de keuze tot het doen van een eenmalige bijdrage of een donateurschap inclusief het abonnement op het maandblad Phryso. De jaarlijkse bijdrage bestaat dan uit het tarief abonnement Phryso voor niet-leden. Dit tarief kunt u vinden in de tarievenlijst.

Na ontvangst van uw opgave als lid/donateur, sturen wij u een nota met informatie over het KFPS en de Phryso. Als wij het bedrag hebben ontvangen, bent u ingeschreven als lid/donateur en ontvangt u bij inschrijving als lid een brief of e-mail met inloggegevens voor MIJN KFPS.